Monday, May 30, 2011

tandas oh tandas

kadang2 kan geram jugak dgn style pentadbiran desasiswa yg tak berape nak style nih.. dah la pagi td tetibe je buat spot-check mengejut. rase macam duduk kat asrama pulak, iron tak leh bawak, heater pun same.. tp naseb baik mine was safely hidden in the closet. jeng3.. sengihnampakgigi

yang tu satu hal, yang ni hal lain pulak. ok, mmg la kan, it is a good thing diorang nak renovate tandas jadik makin cantik, untuk tujuan EXCITED nk p kencing @ berak kot? pdhal, aku rase keadaan tandas before ni okay je, cume mungkin with minor renovations, dah jadik sangat2 ok. tapi... nk jugak buat major renovations, sampai semua toilet diorg pi redah sekaligus! ape cerita bro??

so, akibatnye adalah perasaan yang bercampur aduk skrg ni :

1) kami2 yg duk wing ni terpakse p jauhhhh sangat2 untuk tujuan mmbuang barang kecik @ besar @ amik wuduk @ mandi @ basuh baju @ bangun tgh2 malam untuk tujuan2 lain.

2) dah la sekarang semua student undergrad tgh bercuti,

3) ditambah pula dgn kisah femes kehilangan barang2 dalam beberapa orang kawan aku. of cos la ade rase takut + cuak nk pi toilet sorang2 tgh malam..

4) pastu, org2 lelaki tu buat keje dari senin smpi sabtu. seriously, xd rase lgsung freedom duduk di bilik sendiri... nangih marah

5) cik rumet balik rumah seminggu. lagi la takut.. dh la aras ni takde orang... huwaaa...

see, I don't reckon anything bad at all with this toilet, right? just a few minor adjustments would be okay..





oh, tadi for the first time tayar kete bocor pulak, naseb baik boleh tampal je.. nervous die kene bukak tayar mcm tu for the first time.. kikiki.. pdhal tuan die yg nervous..

3 comments:

~YUN~ said...

asal teruk sgt dieorng renovate,nmpk gaya mcm nk buat style askar,mandi secara jemaah and open concept..hehe!

jaga2 kalau sorng kat blok tau,better g dating dr duk dlm tu..huhu!

~YUN~ said...

asal teruk sgt dieorng renovate,nmpk gaya mcm nk buat style askar,mandi secara jemaah and open concept..hehe!

jaga2 kalau sorng kat blok tau,better g dating dr duk dlm tu..huhu!

~aishah♥ said...

btul tu akak.. skang nk balik bilik time lunch hour pun rs cm malas.. busing gile bunyik diorg gerudi tu.. ggrr..~