Tuesday, July 5, 2011

meh nk tego sket bleh x?

what kind of people yg duk update facebook die almost every hour every single day? I know, I know, tu adlh hak masing2... but after a while, I was like, 'die ni x keje ke ape?', "xd keje lain ke?".. kalau bnda yg duk diupdate selalu tu something yg berfaedah yg org lain bleh dpt manfaat, it should be okay I guess.. ni duk bermadah cintan cintun 24 jam... sket2 bleh la kott.. oh, I am sooo cannot stand that person!

seriously, facebook is not a good medium for you to pour all your luahan hati yg segala macam tu.. there are things you should keep to yourself. privacy is not something you can buy. no no no!

5 comments:

Khairiyah aka Kerry said...

hahaahahahahah
SOKONGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!

Bui Idzra Ryn said...

bui dh jarang bukak fesbuk..asek berblogging jer ^_^

Faraa Eiman's said...

agree !
macam la fb tu hak dia !
24 jam update status apa kes ?
grr*
#marah laks , haha ;p

wanacesh said...

sokong sgt!!!nak g toilet pon nak kabor ker fb,,gler tol org gini

wan9 said...

satuju 100%