Monday, December 13, 2010

my nuffnang.. sila abaikan jumlah itu. kegembiraan yg pnting.

sbrnye dh lame nk tunjuk bnde nih, tp asik lupe dan malas sj.. the last few weeks mmg aku agak rajin berblogwalking, dgn harapan org akan dtg ke blog kita and dpt la sket earning dr nuffnang. sbb tgok bile org cite pasal dpt duit dr nuffnang, looks cool! org dtg blog kita, smbil bace, smbil kelik. cume dgn syarat, kte kene la rajin berjalan ke blog org.. well, long story short, mase balik uma last week, I did not online as usual, as I was busy helping my mother and being a camerawoman for the mjlis kenduri cukur jambul. and then, tbe2 rs terbukak ati nk log in to nuffnag. and i was surprised!

at last! dpt jgk earning. yee, sy tau, nilai itu cume 25 sen shj. tp amat bernilai bg aku sbb before ni duk tgok, asik 0.00. pastu x d la ramai sgt pun visitor kt blog aku. kat facebook pun, aku x letak link blog ni, for personal reasons. at least, I can be more honest writing here, compared to facebook. agak2 sakit hati dgn si polan, bleh luahkn kt sni, sbb chances utk si polan bace blog aku ni agak tipis. hihi..

tp sedih.. mngu ni mmg x blogwalking lgsg. bz dgn lab, pastu byk bnde kne pk, smpi kt blog dh ade berpuluh draf yg dh basi I guess.

so, lps ni nk kne rajin skit... :D

ok, itu saja. ;)

4 comments:

budak chOmel said...

wahhhhh!!!! ehem2..aku xpenah tgk pon nuffnang ni.ngeee!!

~aishah♥ said...

ko mest dh byk kn? g cek cpt! ;)

jeka~ said...

oke laa draf berpuloh2..hehe..ak nye draf dlm pale otak je smer..pastu pening..serabut tp lupe nk luah kat blog..huhuhu :(

~aishah♥ said...

aah kan, at least kte tulis draf pn dh terkuar sume bnde yg kte serabut2 tu. even x byk, tp lega sket kot.. hey, sad no more ok! you deserve a better life, wayyy better than before! ;)