Friday, June 24, 2011

dara for an iPhone 4

dunia memang makin pelik. I found this one article saying that there is this one woman in china is willing to give up her virginity for an iphone 4! what the fishh??

disebabkn terlampau nak benda2 canggih, org sekarang sanggup buat ape saja kan?

before ni pun ada 1 artikel tulis pasal one of this boy in China yg sanggup jual buah pinggang dia sbb nak beli iPad 2.. in the end, dia rasa menyesal sbb kesihatan makin merosot lepas tu. guna la iPad tu jadi you punya kidnety, ok tak? I feel sorry for them both, I really do, for not thinking as thorough as possible.

As for me, kalau setakat beli benda2 canggih, tapi tak fully utilised, might as well beli hp yang biase2 je.. setakat nak wat call, anta msg... lebih dari cukup kn? tak perlu kot nak beli benda2 camtu smata2 nk show off. make full use of it!

tapi, tu la, zaman sekarang, people will do anything, anything at all, as long as they get what they desired.

Sesal dulu pendapatan, sesal kemudin, tak berguna.... takbole

the full article can be read here.

4 comments:

Adam Idris said...

Huh! Macam-macam
Makin pelik sekarang, haha

M Fizan said...

well..gadis sekarang ramai yang dah tak kisah apa erti dara...kadang2 cuma untuk kepuasan..

~aishah♥ said...

adam: kan? x tjangkau dek akal fikiran dh..

fizan: yup, it depends on their own interpretation of it..

Nizam Ijam said...

Entry yang best..

”Kahwin Dengan Mayat”